top of page

Limburgse topvrouwen

Het is genoegzaam bekend: weinig Vlaamse toppers zijn er van op de hoogte dat heel wat Limburgers topposities bekleden in binnen- en buitenland. In het geval van de Limburgse dames is die onwetendheid nog meer het geval. Hoog tijd dat we als Eenhoorn daar wat aan doen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Limburgse topvrouwen
Limburgse topvrouwen

Tijdstip & Locatie

10 jun 2022, 12:00 – 14:00

Kasteel Tivoli, Antwerpsesteenweg 92, 2800 Mechelen, Belgium

Over het event

Het is genoegzaam bekend: weinig Vlaamse toppers zijn er van op de hoogte dat heel wat Limburgers topposities bekleden in binnen- en buitenland. In het geval van de Limburgse dames is die onwetendheid nog meer het geval. Hoog tijd dat we als Eenhoorn daar wat aan doen. Vandaar dat we drie Limburgse topvrouwen uitgenodigd hebben om hun carrière toe te lichten.

  • Marleen Vaesen, tot heel onlangs CEO van het beursgenoteerde Van de Velde;
  • Michèle barones Conincx, tot voor kort Assistant Secretary-General and Executive Director United Nations Security Council in New York:
  • Els Hertogen, directeur 11.11.11.

De 32ste Eenhoorn-editie vindt zoals steeds plaats in Kasteel Tivoli - Antwerpsesteenweg 92 - B-2800 Mechelen. Traditiegetrouw starten we om 12:00 u stipt. Opgelet: de gebruikelijke parking is afgesloten. Er is een gloednieuwe parking wat verderop. Aan de eerstvolgende rode lichten links afslaan de Eikestraat in. Vlak na de Carrefour Market in de Eikestraat linksaf is de ruime parking. Wij kijken met oprechte belangstelling uit naar uw talrijke opkomst voor deze 32ste editie. Vergeet alvast uw goed humeur en uw naamkaartjes niet! Wij zorgen voor Limburgse vlaai en Hasseltse koffie!

Deel dit event

bottom of page