top of page

Eenhoorn

Voorstelling

De missie van Eenhoorn is geboren en getogen Limburgers op een informele manier driemaandelijks samenbrengen rond een thema dat betrekking heeft op Limburg. Zij excelleren in hun professionele functie in het ondernemingsleven, de politiek, de culturele of de academische wereld en dat buiten de Limburgse provincie.

 

De Provincie Limburg steunt ons initiatief net als Mediahuis (Het Belang van Limburg, TVL…). Maximaal vier keer per jaar is er een (lunch)samenkomst buiten Limburg waar Limburgs gesproken wordt, Limburgs eten en Limburgs bier en wijn wordt geserveerd enz. Voertaal is het Limburgse dialect. Er zijn geen statuten, geen maatschappelijke zetel, geen ledenregister enz. Enkel een bestuurscomité dat bepaalt wie op voordracht van reeds toegelaten leden eveneens deel mag nemen aan de activiteiten.

 

Iedereen die aan de voorwaarden meent te voldoen, kan via deze website een verzoek tot aanvaarding indienen. Dat verzoek wordt door het bestuurscomité in overweging genomen en goedgekeurd of afgewezen. Deelname aan de activiteiten is niet verplicht maar bij deelname is wel een vooraf vastgelegde deelnameprijs vastgelegd. Bij niet betalen daarvan kan tot uitsluiting van daarop volgende activiteiten worden overgegaan.

 

Blijf op de hoogte en hou contact met andere leden via onze linkedin groep.

popup-158-L1290161.jfif
bottom of page