top of page

Limburgse topmedici in Corona-tijden

Reeds geruime tijd wilden we met Eenhoorn een bijeenkomst organiseren met Limburgse toppers uit de medische wereld. Door de corona-pandemie van de voorbije maanden werd dat thema wel erg actueel.

Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden
Home
Limburgse topmedici in Corona-tijden
Limburgse topmedici in Corona-tijden

Tijdstip & Locatie

25 sep 2020, 12:00

Kasteel Tivoli, Antwerpsesteenweg 92, 2800 Mechelen, Belgium

Over het event

We hebben drie uitmuntende gastsprekers die bewijzen dat Limburgers ook in de medische wereld topprestaties leveren:

- Ann Peters komt als General Manager van het Institute of Tropical Medecine, algemeen bekend als het Tropisch Instituut in Antwerpen, toelichten wat het instituut doet, in het bijzonder rond virusonderzoek;

- Prof. Dr. Marc Noppen, CEO van het UZBrussel en prominent ziekenhuisdeskundige, trekt enkele lessen uit de aanpak van de corona-pandemie en had een dagelijkse column in “De TIJD” tijdens het hoogtepunt van de van de pandemie;

- Prof. Dr. Baki Topal van het UZLeuven, topchirurg met wereldfaam gespecialiseerd in de behandeling van pancreas- en leverkanker en ook te zien in de tv-reeks “Topdokters”, vertelt u de waarheid over één van de meest wrede en dodelijkste kankers.

De 30ste Eenhoorn-editie vindt zoals steeds plaats in Kasteel Tivoli - Antwerpsesteenweg 92 - B-2800 Mechelen, deze keer in de veranda-brasserie beneden. Traditiegetrouw starten we om 12:00u stipt.

U kan onderaan deze uitnodiging uw aan- of afwezigheid aanduiden. Zo hoeven wij u niet opnieuw te contacteren. Tijdswinst voor u en voor ons. Lees ook aandachtig de rubriek "BELANGRIJK" onderaan deze uitnodiging. Wij verzoeken u snel positief of negatief te reageren op deze uitnodiging.

Mocht u dat wensen, dan kan u een genodigde meebrengen tegen dezelfde deelnameprijs van 70€ all-in. En dat liefst iemand die in aanmerking zou kunnen komen om als Eenhoorn-lid toe te treden.

Vanzelfsprekend worden voor ieders veiligheid de strengste corona-maatregelen toegepast. Vandaar dat de Eenhoorn-bijeenkomst doorgaat in de brasserie beneden waar voldoende afstand van elkaar gehouden wordt. Alles en iedereen is er “corona-proof”. Vandaar dat het maximum aantal deelnemers 50 is.

Wij kijken met oprechte belangstelling uit naar uw talrijke opkomst voor deze 30ste editie. Vergeet alvast uw goed humeur en uw naamkaartjes niet!

Deel dit event

bottom of page