top of page

Jubileum: 10 jaar Eenhoorn!

Op vrijdag 22/11/2012 werd Eenhoorn boven het doopvont gehouden in het Vlaams Parlement, mede dankzij toenmalig Parlementsvoorzitter Jan Peumans. We zijn 10 jaar verder en uiteraard willen we dat gepast vieren. Zonder hoogdravende speeches maar wel netwerken en mooie herinneringen ophalen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jubileum: 10 jaar Eenhoorn!
Jubileum: 10 jaar Eenhoorn!

Tijdstip & Locatie

30 nov 2022, 19:00 – 22:30

Kasteel Tivoli, Antwerpsesteenweg 92, 2800 Mechelen, Belgium

Over het event

Gewaardeerd Eenhoorn-lid en -sympathisant,

Op vrijdag 23 november 2012 werd Eenhoorn boven het doopvont gehouden in het Vlaams Parlement, mede dankzij de enthousiaste medewerking van toenmalig Parlementsvoorzitter Jan Peumans.

We zijn 10 jaar verder en uiteraard willen we dat gepast vieren. Zonder hoogdravende speeches maar wel met gezellig netwerken en mooie herinneringen ophalen aan voorgaande Eenhoorn-bijeenkomsten. Want die waren er tot ieders tevredenheid in overvloed met thema’s als:

Limburgse topvrouwen, Limburgse topmedici, Limburgse dialecten, Limburg en sport, Limburgs toerisme, culinair Limburg, twee verkiezingsdebatten met Limburgse toppolitici, Limburgse film, culinair Limburg, de quiz “Limburg voor dummies”…

Bij een jubileum hoort vanzelfsprekend een lekkere feestdis. Wij verwennen u met een verfijnd koud én warm buffet vanaf 19.00u tot 22.30u.

En inderdaad, we vieren op een woensdagavond. Zo kunnen de Limburgse ministers die ’s vrijdags altijd schermen met de Vlaamse ministerraad om niet aanwezig te kunnen zijn, deze keer wél van de partij kunnen zijn. En de Vlaamse parlementsleden kunnen na de wekelijkse zitting op woensdagnamiddag ’s avonds aansluiten. 

 

Uitzonderlijk kan u zich deze keer ook door uw partner laten vergezellen, tegen dezelfde deelnameprijs van 75€ all-in. Of door een genodigde naar keuze. En dan liefst een genodigde die in aanmerking zou kunnen komen om als Eenhoorn-lid toe te treden. U dient dan wel bij de inschrijving uzelf twee keer in te schrijven zodat wij weten dat u met twee aanwezig zal zijn.

Kortom, het wordt een onvergetelijke jubileumviering  waarover nog jaren zal gesproken worden. Niet te missen dus en wij kijken er met veel spanning naar uit u te mogen verwelkomen! Vergeet alvast uw goed humeur en uw naamkaartjes niet. Wij zorgen voor Limburgse ambiance, vlaai en Hasseltse koffie!

*****

De 33ste Eenhoorn-editie vindt zoals steeds plaats in Kasteel Tivoli - Antwerpsesteenweg 92 - B-2800 Mechelen. Traditiegetrouw starten we om 12:00 u stipt. Opgelet: de gebruikelijke parking is afgesloten. Er is een gloednieuwe parking wat verderop. Aan de eerstvolgende rode lichten links afslaan de Eikestraat in. Vlak na de Carrefour Market in de Eikestraat linksaf is de ruime parking. 

Deel dit event

bottom of page